Forum Pescar de somn

Autor Subiect: Despre forum.pescardesomn.ro  (Citit de 136 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cristi Bors

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Mesaje postate: 56
  • Karma: +0/-0
  • www.pescardesomn.ro
    • Pescar de somn
Despre forum.pescardesomn.ro
« : Aprilie 16, 2018, 01:21:00 a.m. »
1. Acest forum exista pentru comunitatea pescarilor de somn si a fost creeat impreuna cu acestia!
2. Aceasta comunitate respecta membrii ce practica C&R dar nu impune practicarea C&R deci prin urmare acceptam ca mancam peste.
3. Membrii forumului nu vor intreba ce s-a intamplat cu pestele. Exista o legislatie in Romania care reglementeaza retinerea pestilor de pe ape salbatice si ca cetateni onorabili cerem si ne asteptam ca membrii nostri sa respecte legea! Eventualele dovezi de nerespectare a legii postate pe acest forum pot constitui dovezi in fata autoritatilor! Deasemenea, pentru cei care detin informatii referitoare la acte de braconaj sau nerespectare a legii va reamintim ca exista autoritati specializate in rezolvarea unor astfel de cazuri si va rugam sa-i apelati cu incredere!
4. Pe acest forum suntem interesati de calitate si nu de cantitate. Informatiile le vom pastra structurate pentru a avea un acces usor atunci cand avem nevoie de ele si pentru a fi accesibile celor ce  suntem la inceput de drum. deasemenea sa nu uitam ca doar impreuna putem deveni pescari mai buni!
5. Fotografiile postate vor fi doar pe malul apei si sub nicio forma pestele nu va fi prezentat murdar, ranit, legat sau plin de sange. Aceste fotografii vor  fi sterse si userul sanctionat! Exceptie de la aceasta regula se vor face pentru subiectele in care se pregateste masa pe malul apei. In bors nu se pune pestele necuratat!
6. Cei care cred ca nu se identifica cu cele de mai sus sunt rugati sa nu adere la comunitatea noastra: forum.pescardesomn.ro